Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Evelyne en Kris 11/09/2012
Bedankt voor de fantastische ontvangst. Proficiat met jullie gezellige B&B, een prachtige locatie. Het was zeer lekker eten gisterenavond en een zeer uitgebreid ontbijt.
Cindy en Bregje 10/09/2012
...kom je voor de rust, tref je jullie en een kermisfeesttent...hahaha! We hebben het heerlijk gehad. Lekker aan het zwembad, zeer gastvrij, zalig gegeten...Dank!
25-26 augustus
We zijn hier voor de tweede keer en hebben meteen vrienden meegebracht zodat zij ook van jullie gastvrijheid konden proeven. Zaterdag te paard over de Regte heide en daarna heerlijk genieten van het warme water in jullie zwembad. Zondag was het water frisser en kwam het uit de hemel. Ondanks de regen toch een fijn weekend gehad. Bedankt. Gerda, Patrik, Danny, Ann, Jan en Hilde.
Frans en Frie
We waren hier op 'werkbezoek' voor een geplande familiereünie. Alles picco-bello...gastvrijheid, een gemeende welkom. Charlotte en Fran heel erg bedankt voor de ontvangst.
Alex en Ann
Dank je wel voor het zéér aangenaam verblijf! We hebben genoten van de fijne ontvangst, het heerlijke ontbijt en de goede tips. Dank je wel.
Benny en co 22/08/2012
Hele mooie B&B! Zwembad grote surplus. Eten prima. Goede bedden en mooi ingerichte kamers. Jammer van de vliegenplaag, maar zeker iets om over te doen! Fietsparadijs! Bedankt!
Martina en Raf
Dank U wel voor de goede verwelkoming, de gezelligheid en het lekkere eten.
Familie Godschalk 19/08
We hadden het groot lot, te mogen genieten van en in het Schalks Genot. De weergoden waren ons goed gezind, het was reuze tussen pot en pint. We zijn erg blij ons gezinnetje zoiets moois te kunnen geven en hier ervaarden we een zalig en gelukkig leven.
Joke, John, Lucas en Lars
Dank je wel voor het leuke verblijf, de goede zorgen, het lekkere eten en de prachtige accomodatie. We vonden het super!!
Eef en Dorien 19/08/2012
We hebben echt genoten! Lekker eten, goed geslapen, fris gezwommen ...in een prachtig paradijs! We komen zeker terug! Groetjes.

Vorige  1 ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... 70  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

jHc
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.