Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Patricia en Peter
We hebben 2 mooie en rustige ontspannen dagen gehad. Ook bedankt voor het aangepaste (voor mijn vrouw) én lekkere eten 's morgens en 's avonds.
Luc, Martin en Silvy
Wat een verwennerij in het Schalks GENOT! Dank jullie voor de goede zorgen voor onze dochter Silvy. Het perfecte verjaardagsgeschenk voor haar!!
Miek en Linda 14-08-2012
Fran en Charlotte, wat een super relaxte omgeving. Mooie kamers, genoten van het zwembad. Bedankt voor de gastvrijheid!! Skinny dippin at the pool...fantastic.
Renilde en Ivo
Bedankt voor de gastvrijheid, alles zeer goed. Het eten en de privacy zeker 5 bedjes waard! Wij zijn alvast tevree en zeggen het verder, tot later.
8 x Stevoort 13/08/2012
We vonden het heel aangenaam vertoeven. Ontvangst was zeer gezellig en huiselijk, het eten was excellent, op de sla na...De frigo was goed gevuld, we hadden niets tekort!!
Brigitte en Marc 12/08/2012
Hartelijk dank voor de warme ontvangst, het lekker eten, de mooi verzorgde gastenkamer. We hebben genoten van ons verblijf in dit kleine paradijs. Veel succes!!
Danny en Marianne 09/08
Een dikke proficiat met jullie B&B. Zeer rustig en héél mooi!
Silke und Sven 08/2012
Charlotte und Fran, Vielen dank fur die schone zeit. Nach einem vater- tochter urlaub haben wir jetzt einen vater-mutter urlaub. Eine sehr geschmackvolle unterkauft, sehr gutes fruhstuck und wunderbare gastgebers. Danke!!
Familie Ros
Hartelijk bedankt voor jullie warme goede zorgen tijdens ons bliksembezoek. Heerlijk gegeten en prima geslapen, mooie studio en super zwembad! Het zwemmen was heel leuk en de hond vinden we heel erg lief. Ik heb de vissen zien voeren door Fran en je kon ze heel goed zien. Elise en Calvin.
de Harelbeekse bakkers 04/08/2012
We hebben super genoten! Vakkundig ingerichte kamers, vriendelijk en attente gastheer en gastvrouw, cullinaire topverwennerij. De batterijen zijn weer opgeladen! P.s Rudy en Marleen bedankt voor het gezelschap aan tafel.

Vorige  1 ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... 70  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

nHE
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.