Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

27/07/2012
Een dikke proficiat met jullie toffe B&B. Locatie is op en top, genieten met de paardjes en 's avonds in het lekkere zwembad das pas leven als God in Frankrijk. Bedankt voor de goede zorgen en het lekkere eten!!! Danny, Lena, Martin, Ria, Sofie en Nick.
26/07/2012
Mooie en hele goede ontvangst. Twee bijoutjes van mensen Fran en Charlotte. Een B&B die we zeker aan gaan prijzen en één die we niet snel zullen vergeten!!! De paardefreaks Jurgen, Kelly, Amber, Yenko en Jelle.
Marc en Carla Durian
Ook al waren we hier kort, we hebben erg genoten. Heerlijk eten en gezellige en goede ontvangst. Prachtige kamers. Zeer goed verzorgd en aan alles gedacht. Dank U wel!
Hans en Corry
Een stukje paradijs op aarde!!
Dominique en companie 13/07/2012
Dank voor de gezellige ontvangst. Hier zijn we zeker niet 'slecht gekomen' ondanks het slechte weer.
12/07/2012
Wat vonden we leuk? De gezelligheid, de cake, het eten was lekker, het uitgebrijd ontbijt. Wat vonden we super leuk? het tekenen en het zwemmen!!! Dank U Charlotte en Fran van Kato en Lenga Kleinkinderen gelukkig en blij= oma gelukkig en blij! Annemie
Ivan en Annie 12/072012
Jullie waren een fantastische gastheer en gastvrouw. We hadden direct een thuisgevoel. Charlotte; je kunt koken als een masterchef. Toen we in onze kamer kwamen was er een wow gevoel. Zo mooi en functioneel en wat een breed bed en goed matras. Jammer van het weer dat we niet meer hebben kunnen genieten van de tuin en het zwembad. Maar tijdens het fietsen( nu en dan in de regen) hebben we 100% genoten van de mooe natuur. Jullie mogen ons zeker nog eens verwachten.
8 juli Bea en Jan
"La vie en rose". Het is hier zoals leven als God in Frankrijk. Bedankt voor de warme gastvrijheid. Groetjes!!
Stefaan en Kaat
Helemaal Zen na een nachtje stappen. Heerlijk ontvangen, fijn wakker worden. Goed, wat zeg ik, geweldig ontbijt. We zeggen het verder en komen zeker terug.
8 juli 2012
Bij binnenkomst was er meteen een goed gevoel. Zeer smaakvolle inrichting en fantastisch ontbijt. We komen vast en zeker een keertje terug! Ellen, Bas, Eline en Alie

Vorige  1 ... 59 60 61 62 63 64 65 66 67 ... 71  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

3WE
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.