Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

19/05/2012
Fran en Charlotte, Ons verblijf in het Schalks Genot was tip top in orde. Verzorgde kamers met grote bedden waardoor we heerlijk hebben geslapen. Een warme ontvangst en een lekker ontbijt. We hebben genoten, hartelijk bedankt! Jérôme, Geertrui, Bram en Maggelien.
18/05/2012
Een heel gastvrij en gastronomisch verblijf voor paard én ruiter. De paardjes lekker gras, de ruiters iets steviger eten:-). Hele gezellige en nette kamers en een heel vriendelijk onthaal. Bedankt voor de 2 daagjes ontspanning! Eva en Apache, Barbara en Niki.
Marijke, Wim, Stef en Heidi 19/05
Voor de tweede keer komen wij naar het Schalks Genot, nu met zus en schoonbroer. Zij vonden het hier ook fantastisch. We komen terug en proberen ipv met 4 met 8 te komen. Alles tip top in orde. Bedankt voor het zeer gastvrij onthaal! We hebben weeral genoten.
Els, Geert en Tom 12/05/2012
Knappe, knusse en gezellige kamers. Warme ontvangst. Gezellige ruimte om te vergaderen en een lekker glaasje Cava te drinken. Zeer uitgebreid ontbijt en we zitten volledig vol! De open haard was een zaligheid 's avonds. Mooie tuin om inte KVVBen en te vergaderen( spijtig van het weer). Volgende keer komen we terug om het zwembad en de hangmat te proberen. x KLJ Antwerpen
michèle
wat fijn om al die heerlijke spontane reacties te lezen over jullie en jullie B&B. En ik weet natuurlijk dat het er allemaal supermooi en verzorgd uitziet,maar toch nog even laten weten , ik ben supertrots op jullie lieve zus en schone broer xxx
Familie Wily Roels 01/05/2012
- Onthaal uitstekend - Verblijf prachtig - Voor herhaling vatbaar
1 mei 2012
Heel hartelijke ontvangst door Lotje en Fran. Lekker ontbijt en heel fijn gekookt avondmaal. We voelden ons hier direct thuis. Dikke Merci!! Nadine, Carine, Annemie, Christ, Marc en Wim
Sofia en Danny 30-04-2012
Het was zalig en fijn om bij Charlotte en Fran te zijn. Lekker eten, zon en rust, het was voor ons een lieve lust! De Kempense natuur kon ons bekoren, een terugkeer hebben we gezworen. Merci voor alle goede zorgen, Oekense groetjes.
Steven en Frank 26-04-2012
Ons verblijf was kort, maar zeer gezellig. Stevig ontbijt 's morgens, alls naar wens.Als ons werk het toelaat komen we zeker nog terug.
Walter, Isabel, Ria en Etienne 19/04
One word 'Super'!! Great rooms, great food, nice stables for our horses, rest and a lot of great country side to ride. Miles and miles. Coming back... Lots of greetings!

Vorige  1 ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

Eu9
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.