Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Familie v.d Ven 18-12-2011
Uniek zo een mooie, gastvrije locatie in "the middle of noware". Echter de persoonlijke zorg en oog voor details is voor ons een warme deken in hoe gastvrijheid moet zijn!
Herman en Sabina 11/11/11
Fran en Charlotte, wij waren gekomen om de Taxandria menroute te verkennen. De twee ritten die wij reden op aanraden van Fran waren beiden een voltreffer. Prachtige omgeving en prima uitgestippeld. Wij waren gekomen om te genieten. Met een naam als Schalks Genot en de kookkunst van Charlotte, terug een voltreffer. Het verblijf: zeer gezellige kamers, ontwaken met vloerverwarming en prima inloopdouche. Uitgebreid ontbijt met zicht op de prachtige tuin. Wat kan een mens nog meer wensen. Eén ding, terug komen natuurlijk.
04-11-2011
Fran en Charlotte, Eindelijk een goed bed gevonden! Dank jullie wel en al het goede voor de toekomst. Tot volgende keer! Frank ABAS Buisiness Solutions Nederland
05-10-2011 Familie Pijnenburg
Een fantastische (zonnige) plek! Wij hebben ervan genoten! Bedankt voor het gebruik van de keuken etc...
Christa en Walter uit Edegem 25/09
Liefste Charlotte en Fran, Nog nooit zijn we zo gastvrij ontvangen als in jullie B&B. Er is maar één woord voor -->SUPER!! We hebben ervan genoten en komen zeker terug, bedankt voor alles, doe zo voort!
Vicky en Bram 25-09-2011
Het was hier weer supergezellig. Een aanrader voor familieweekend of met 4 koppeltjes weg. De stilte en de rust worden perfect aangevuld met een warm onthaal, een lekkere keuken en een prachtige setting. Als we mogen komen we zeker nog eens terug xxx
Liesbeth, Guy en Loanne 25/09/2011
Beste Fran en Charlotte, Het was een heerlijk familieweekend! Heerlijke BBQ, aangenaam ontbijtbuffet...alles tot in de details verzorgd! Ook voor onze dochter Loanne was het superleuk, ook de minicakejes!!
Franz 22-09-2011
Bed----> super, douce----> besser, Frühstuck----> genial und gastgeber----> wie ein freund. Danke
Gerda en Patrick 17/09/2011
en maar niet willen regenen dat weekend! Men voorspelde slecht weer, gepakt met onze lange regenjassen vertrokken we van Tessenderlo naar Poppel. Meteen een "stralende" ontvangst van Fran en Charlotte. Het werd een fantastisch paardenweekend, mede dankzij de snelle depanage van het gebroken bit ( ook dank aan buurman[yes]). Lekker gegeten en heerlijk geslapen in de mooie ingerichte Pure Wood. Wij komen zeker terug! Hopelijk kunnen we dan zwemmen. Groetjes.
Germin en Wouter 11/09/2011
Het trouwfeest was super en de B&B was zalig om in "thuis" te komen. De omgeving, gastheer en gastvrouw en de zalige hond maakte het heerlijk om hier te verblijven. Merci en misschien tot een volgende keer!

Vorige  1 ... 63 64 65 66 67 68 69 70  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

sZE
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.