Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Jeroen en Kathleen 11/09/2011
Geen betere manier om met een kater wakker te worden...het is hier echt fantastisch! We hebben alle 8 al gezegd dat we zeker nog een keertje willen terugkomen. Jullie weten echt hoe je mensen in de watten moet leggen! Super accomodatie en een heerlijk ontbijt. Bedankt voor de goede zorgen! [laugh]
Jantho en Marijke 10/09/2011
Super gastvrij! Heel mooie en rustgevende ligging. Ideaal voor na een zware nacht te ontwaken. Jullie doen dat supergoed! Bedankt, komen zeker terug!
Kathleen en Dimi 11/09/2011
Hey, Het was hier reuze! Mooie kamer, een lekker ontbijt en de rust van den boerenbuiten! Wat wil je nu nog meer...Gewoon fantastisch.
03 sept. 2011
Op de warmste dag van de zomer vierden we opa's 70e verjaardag. Prachtig kader, zalig en groot zwembad!, lekker gegeten en een warme en open ontvangst!! Johan, Siel, Christ, Thomas, Lotte, Vera, Heidi, Tuur, Jeroen en Lieve. Als je de hond niet meer vind, hij is mee in de auto. groetjes Lotte.
Bruno Loocks en Mia 29-08-2011
Hartelijk dank voor het warme en gastvrij onthaal. Het is hier zalig genieten van alle geneugten van het leven. We gaan er een prachtig verhaal van maken in ons boek "20 x fietsen langs de grens". Bruno Loockx www.Reisreporter.be
Henri en Geesje, Simon en Hermine (NL)
augustus 2011. Prachtige locatie met veel ruimte en origineel ingerichte kamers. Dank voor het geweldig ontbijt en de vriendelijke gastvrijheid. Wij wensen je veel succes met je bed en breakfast verblijf. Hartleijk dank en tot ziens!!
Leen en Bart
Samen, Culinair, cHarlotte, frAn, Lekker, Kunstzinnig, Stilte Genieten, Ervaringen delen, Natuur, Onthaasten, Thuiskomen Dank je wel , jullie zijn een geweldig stel!
Peter en Greet 07-08-2011
Lieve mensen, prachtige locatie, buitengewone parasol!;zelfs op een typische Belgische zomerdag ervan kunnen genieten, luxe ontbijt... Van ons krijgen jullie een 10!
Mattias en Hildegarde 06-08-2011
Bedankt voor jullie warm onthaal, ons verblijf in de Pure Wood en de maaltijden in de achtertuin waren delicious. We beloven niet dat we snel terugkomen maar we gaan wel veel reclame maken voor jullie B en B. Een tip voor de fietsers; vergeet 's Hertogenbosch niet te bezoeken (indrukwekkend paleiskwartier) en fiets ook eens door de heide; Kampinase heide, Oisterwijkse heide, Gorp en Roovert...en sluit af op het terras van St. Petrus in Hilvarenbeek. Groetjes
Karin, Dirk, Marianne, Rik, Ilse en Luc
24-07-2011 Bedankt voor... - de hartelijke ontvangst... - het overheerlijke diner... - de mooie verzorgde kamers... - het uitgebreide lekkere ontbijt... Een aanrader voor iedereen!!

Vorige  1 ... 64 65 66 67 68 69 70  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

i9O
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.