Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Henri en Geesje, Simon en Hermine (NL)
augustus 2011. Prachtige locatie met veel ruimte en origineel ingerichte kamers. Dank voor het geweldig ontbijt en de vriendelijke gastvrijheid. Wij wensen je veel succes met je bed en breakfast verblijf. Hartleijk dank en tot ziens!!
Leen en Bart
Samen, Culinair, cHarlotte, frAn, Lekker, Kunstzinnig, Stilte Genieten, Ervaringen delen, Natuur, Onthaasten, Thuiskomen Dank je wel , jullie zijn een geweldig stel!
Peter en Greet 07-08-2011
Lieve mensen, prachtige locatie, buitengewone parasol!;zelfs op een typische Belgische zomerdag ervan kunnen genieten, luxe ontbijt... Van ons krijgen jullie een 10!
Mattias en Hildegarde 06-08-2011
Bedankt voor jullie warm onthaal, ons verblijf in de Pure Wood en de maaltijden in de achtertuin waren delicious. We beloven niet dat we snel terugkomen maar we gaan wel veel reclame maken voor jullie B en B. Een tip voor de fietsers; vergeet 's Hertogenbosch niet te bezoeken (indrukwekkend paleiskwartier) en fiets ook eens door de heide; Kampinase heide, Oisterwijkse heide, Gorp en Roovert...en sluit af op het terras van St. Petrus in Hilvarenbeek. Groetjes
Karin, Dirk, Marianne, Rik, Ilse en Luc
24-07-2011 Bedankt voor... - de hartelijke ontvangst... - het overheerlijke diner... - de mooie verzorgde kamers... - het uitgebreide lekkere ontbijt... Een aanrader voor iedereen!!
Hans en Ingrid, Ward en Rit
Bedankt voor alles: - aangenaam verblijf - fijne ontvangst - zalige infrastructuur ...... Voor herhaling vatbaar!!
de die van de Vlanders...22-07-2011
Wulder komn ier allesins nog ne kje were...
Peter en Mijke, Den Haag 11 juli 2011
Hele leuke kamers en omgeving.Topontbijt. We komen zeker terug!
Bie en Jef 9 juli 2011
Bedankt voor dit verwenweekendje. Kortbij en toch volledig ontspannen en er tussenuit zijn. Voor herhaling vatbaar; zeker een aanrader!
Wilfried en Mireiile van Nuffel 26 juni
Eerst en vooral een dikke proficiat met jullie prachtige B and B. Heel mooie kamers, een fantastische avond gehad met een lekkere maaltijd met liefde gemaakt. Super verzorgd ontbijt, we komen zeker terug ! Tot 20 augustus.

Vorige  1 ... 65 66 67 68 69 70 71  Volgende 

Stuur ons een reactie

Uw naam:

Uw bericht:

c3i
Herhaal de drie tekens hierboven om spam tegen te gaan.