Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Een oase van rust in het landelijke Poppel

Het is nog vroeg op het jaar maar het lentezonnetje staat stralend aan de hemel en de vogeltjes fluiten vrolijk; wij zijn weer klaar om U te verwennen in onze B&B. Hopelijk tot snel!Poppel is een kleine gemeente in de Antwerpse kempen op de grens met Nederland. Als U houdt van een prachtige natuur en zalig tot rust komen dan bent U bij ons op de goede plek. Omgeven door bossen en velden zijn er in en rondom Poppel vele wandel- en fiets routes. Ook de Taxandria route voor paarden is zeker de moeite waard!

Vlaanderen vakantieland heeft hier gefilmd voor een impressie van onze B&B, een wandeling op de Regte heide en het koeknuffelen.[/b]
Kijk onder ons kopje arrangementen voor de ons aanbod.


De natuur op de Regte heide is op elk seizoen van het jaar prachtig mooi; ideaal om een dagje te fietsen, paardrijden of wandelen. We hebben een mooi fotoboekje gemaakt met een uitgestippelde wandeling. We hebben 4 kamers van ieder 33m2 met elk een eigen ingang. Elke kamer heeft een zithoekje met televisie, gratis WIFI en internetaansluiting. Een badkamer met toilet, douche, haardroger, badjassen en wastafel en een slaapruimte met luxe boxspring.
In onze tuin is een openluchtzwembad en achter in onze tuin is onze ontbijtruimte gelegen aan een vijver met terras.
Fietsen en motors kunnen in de stalling, voor paarden hebben we 8 stallen met weide.

's Avonds verwent de gastheer en gastvrouw U graag met een diner.

Waarom de naam het Schalks Genot?Onze naam is Godschalk en in ons dorp wordt deze familienaam vaak verbasterd tot "de Schalken".
En genieten omdat wij graag genieten van de mooie natuur, een lekker glaasje wijn, lekker eten, een goed gesprek, genieten van het samenzijn met de kinderen , genieten van elkaar... kortom genieten van het leven!
En van dit genieten willen wij U graag deelgenoot maken, we popelen dan ook om U als onze gasten te ontvangen.

Hopelijk tot ziens!

Bekijk onze foto's

Fran en Charlotte

het Schalks Genot...

het Schalks Genot...

het Schalks Genot...

Charlotte, Fran e...