Aarledijk 80 - 2382 Poppel (B)

+32 (0)494 40 27 21

Een oase van rust in het landelijke Poppel

Na deze moeilijke maanden voor iedereen hopen we dat U er klaar voor bent om terug een welverdiende vakantie te nemen. We zitten hier op wandel en fietsafstand van prachtige natuur, en ook met de paardjes zit U zo in het groen. We staan te popelen en zijn er helemaal klaar voor om U vol enthousiasme gastvrij te verwelkomen!Poppel is een kleine gemeente in de Antwerpse kempen op de grens met Nederland. Als U houdt van een prachtige natuur en zalig tot rust komen dan bent U bij ons op de goede plek. Omgeven door bossen en velden zijn er in en rondom Poppel vele wandel- en fiets routes. Ook de Taxandria route voor paarden is zeker de moeite waard!
Kijk voor een impressie van onze B&B, een wandeling op de Regte heide of het koeknuffelen onder ons kopje arrangementen.


De natuur op de Regte heide is op elk seizoen van het jaar prachtig mooi; ideaal om een dagje te fietsen, paardrijden of wandelen. We hebben een mooi fotoboekje gemaakt met een uitgestippelde wandeling. We hebben 4 kamers van ieder 33m2 met elk een eigen ingang. Elke kamer heeft een zithoekje met televisie, gratis WIFI en internetaansluiting. Een badkamer met toilet, douche, haardroger, badjassen en wastafel en een slaapruimte met luxe boxspring.
In onze tuin is een openluchtzwembad dat vrij te gebruiken is tot 12h en na 16.00h.
Achter in onze tuin is onze ontbijtruimte gelegen aan een vijver met terras.
Fietsen en motors kunnen in de stalling, voor paarden hebben we 8 stallen met weide.

's Avonds verwent de gastheer en gastvrouw U graag met een diner. We overleggen van te voren of we die avond koken.Waarom de naam het Schalks Genot?


Onze naam is Godschalk en in ons dorp wordt deze familienaam vaak verbasterd tot "de Schalken".
En genieten omdat wij graag genieten van de mooie natuur, een lekker glaasje wijn, lekker eten, een goed gesprek, genieten van het samenzijn met de kinderen , genieten van elkaar... kortom genieten van het leven!
En van dit genieten willen wij U graag deelgenoot maken, we popelen dan ook om U als onze gasten te ontvangen.

Hopelijk tot ziens

Bekijk onze foto's

Fran en Charlotte

het Schalks Genot...

het Schalks Genot...

het Schalks Genot...

Charlotte, Fran e...

gasten in ons zwe...